ARRANGEMENTEN

Wij kunnen op aanvraag verschillende maatwerk arrangementen voor jong & oud, individuele verhuur, familie & groepsuitjes of groepen van meer dan 50 mensen aanbieden.

Wij leveren ook op locatie neem gerust contact op.

ARRANGEMENTEN VOOR JONG & OUD, GEEN PROBLEEM!

GOGO Rent biedt boeiende en duurzame arrangementen die variëren van excursies van een halve of een hele dag. Iedere activiteit is door ons in de regio samengesteld. Wij kunnen helpen bij het organiseren van bedrijf uitjes voor teambuilding, zakelijke evenementen, familie uitjes & vrijgezellenfeest met onze exclusieve roze chopper. Onze tours combineren prachtige landschappen met aanvullende activiteit om sterkere teams te bouwen, grenzen te verleggen en verandering te inspireren.

Met onze GOGO CHOPPERS bieden wij tijd en ruimte, even weg van de alledaagse plek, waar jouw team, familie vrienden en vriendinnen zich kunnen ontspannen en bijzondere momenten gecreëerd worden. U kunt ervoor kiezen met of zonder route van ons uit onze routes zijn op maat gemaakt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, wij zullen direct een passend voorstel doen. Of stuur ons een email met uw wensen op: info@gogorent.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.